Meer over ons

TNT Jachtbetimmering

TNT Jachtbetimmering

Wij bouwen, renoveren en ontwerpen interieurs voor schepen van particulieren en bedrijven. Sinds 1994

De hoge kwaliteitsnormen samen met de wens van de klant, die altijd centraal staat, hebben er voor gezorgd dat TnT Jachtbetimmeringeen sterke groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt en uitgegroeid is tot de professionele scheepstimmerman in Groningen.

Wij streven constant naar het maximaal haalbare resultaat.

Om het hoge niveau te waarborgen blijven wij investeren in ons machinepark, maar ook in kennis van onze werknemers en technische inzichten.

TnT Jachtbetimmering (opgericht in 1994) is gespecialiseerd in jachtbetimmeringen exclusieve interieurbouw. Sinds medio 2002 gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein De Eemspoort te Groningen (gelegen aan de Ringweg N46/N7). Het nieuwe pand beschikt over een modern machinepark.

TnT is een flexibel ingesteld bedrijf, met gekwalificeerd personeel, dat ingezet kan worden om complete bootinterieuren (incl. hang- en sluitwerk) of gedeelten (teakdekking, bedden, keukens, kasten e.d.) te fabriceren.

TnT Jachtbetimmeringis ontstaan door de vraag naar vakmensen, die gespecialiseerd zijn in het maken en plaatsen van design(kantoor)meubelen. Ons bedrijf heeft o.a. producten gemaakt voor Coca-Cola (Bangkok), City Bank (Jakarta), KPMG (Amsterdam), de Gasunie (Groningen), Shell (Den Haag) en vele particulieren. Wij leveren vak- en maatwerk voor een scherpe prijs!

Een greep uit onze klanten

Wij werken voor bedrijven en particulieren